Carlo Ancelotti

 PAUL ELLIS Afp
‘NE TREBA RADITI DRAMU‘

Carlo Ancelotti: ‘Nitko ne sumnja u mene, mi smo već fokusirani na osvajanje Lige prvaka iduće sezone‘

‘Dolazak u polufinale Lige prvaka je uspjeh jer samo četiri kluba stignu do te faze‘
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2023. 23:54

Manchester City je s visokih 4:0 pregazio Real Madrid i plasirao se u finale Lige prvaka. Nakon utakmice na bolan se poraz osvrnuo trener gostiju Carlo Ancelotti.

- Tako je to u nogometu. Igrali smo protiv protivnika koji je igrao s više intenziteta i bio bolji u prvom poluvremenu. Bili su superiorni, baš kao što smo mi bili prošle godine. Ovo vam se može dogoditi u polifinalu - rekao je Ancelotti.

Novinari su ga upitali hoće li ga boljeti ako sada u klubu krenu sumnjati u njega.

- Nitko ne sumnja, predsjednik je bio vrlo jasan prije 15 dana.

Što treba promijeniti?

- Nismo napravili ono što smo planirali, ali nema drame. Nismo imali sposobnost za ući u finale. Ove sezone smo bili jako dobri, a iduće ćemo biti još bolji. Nema potrebe da pričamo o stavu, izgubili smo od ekipe koja je bila bolja od nas - rekao je Talijan pa dodao:

- Bila je ovo dobra sezona. Moramo sada biti pravi u zadnje četiri utakmice. Dolazak u polufinale Lige prvaka je uspjeh jer samo četiri kluba stignu do te faze, a ima ih dosta koji nisu uspjeli. City je zaslužio doći do finala, baš kao što smo mi prošle godine.

Ima li Real uopće ekipu za pobijediti City?

- Naravno, s ovom ekipom se možete boriti za Ligu prvaka. Već smo ju osvojili prošle godine, a već smo i fokusirani na to da ju osvojimo iduće.

Linker
04. svibanj 2024 13:51