Zlatko Kranjčar
 Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
U IŠČEKIVANJU SLJEDEĆEG SUPARNIKA

KRANJČARU PLJESKALI I DOMAĆINI 'Dobri smo, možemo se nositi sa svakim, ali ne želim Olympiakos'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 02. kolovoz 2016. 23:35

Trener Dinama bio je zadovoljan nakon što su 'modri' dobili i četvrtu europsku utakmicu u ovim kvalifikacijama. Zlatko Kranjčar još uvijek ne zna za poraz. Da nije bilo onog remija s Belupom prošlog petka, Cico bi bio na 100 postotnom bodovnom učinku.

- Očekivao sam ovako tešku utakmicu. Tako je sugerirao rezultat iz prvog dvoboja. Čestitam svojim igračima na pobjedi, domaćinu na dobroj prezentaciji – rekao je Kranjčar i nastavio:

- Težak je bio teren, ali ritam dobar. Rekao sam da moramo biti oprezni i zato sam se pripremio u smislu defenzive, gurnuo od prve minute Jonasa i Benkovića u vezni red. Imali smo skok i sve što je potrebno da se obranimo a mogu izraziti žaljenje što nismo iskoristili još koju šansu da to bude rezultatski uvjerljivije. Domaćin je išao na preskakanje igre, ali obrana je dobro reagirala.

Trener Zagrepčana rekao je kako ga veseli maksimalan broj bodova koji su uzeli u europskim kvalifikacijama. Na pitanje o ozljedi Pivarića, Kranjčar je rekao sljedeće:

- Na završnom treningu osjetio je smetnje i nisam htio ući u rizik. Najavio sam Sosi kako će ući u igru. Šteta što ga nije bilo jer bi u defenzivi bilo još bolji, ali nije ga bilo pet mjeseci I ovo su normalne posljedice. Bio sam igrač pa znam da ako pet mjeseci ne radiš s jednom grupom mišića onda to mora donijeti posljedice – naglasio je Cico koji nije htio ulaziti u prognoze imena protivnika koji ga čeka na putu prema skupini Lige prvaka.

- Ako izrazim želju, ona se najčešće ne obistini. Moramo pričekati pa vidjeti tko će ispasti, možemo li do statusa nositelja. U svakom slučaju ne želim Olympiakos i još neke ali imam vjere u svoju momčad. Dobri smo i možemo se nositi sa svakim. No, težimo lakšem imenu – zaključak je Zlatka Kranjčara kojeg su domaći izvjestitelji ispratili aplauzom sa stadiona u Tbilisiju.

Linker
15. lipanj 2024 15:59