Lapresse/DDP Usa/Profimedia
NEVJEROJATNA BIZARNOST

Čuveni Brazilac zakasnio na finale Lige prvaka: ‘Tulumario je cijelu noć, pa nestao bez traga‘

Dogovorio je i da će komentirati ogled za ESPN, ali u Turskoj se nije pojavio
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 10. lipanj 2023. 21:02

Pomalo nevjerojatne vijesti stigle su iz Brazila uoči finala Lige prvaka između Manchester Cityja i Inter Milana. Legendarni Adriano, bivši igrač Nerazzurra, trebao je svjedočiti ceremoniji u Istanbulu, pritom i komentirati ogled za ESPN. Međutim, čovjek se na Ataturku - nije pojavio.

Čuveni centarfor "zapeo" je u Rio de Janeiru i zakasnio na zakazani let, stoga nije ni mogao prisustvovati završnici najjačeg europskog natjecanja, a razlog je poprilično bizaran. Doduše, možda i nije, Adrianu ovo nije prvi put da se spominje u kontekstu "ekstravagantnih" epizoda.

Dakle, Adriano je u Rio de Janeiru viđen na tri različita partija. Cijele noći s petka na subotu tulumario je u svom rodnom gradu, prenosi brazilski list Globo, dok je gospoda ESPN-a čekala da se pojavi u ulozi stručnog komentatora.

"Fotografije jasno pokazuju kako se Adriano sjajno zabavlja‘ na tri različita mjesta. U zoru je nestao bez traga, a priča završava s propustom zrakoplovnog leta od Rija do Istanbula", piše portugalska A Bola prenoseći izvještaj spomenutog brazilskog medija.

Adriano je zlatne dane karijere proveo u Interu. U redovima talijanskog velikana zaigrao je u 177 navrata, upisao 74 pogotka i 29 asistencija.

Linker
07. svibanj 2024 04:53