LOUISA GOULIAMAKI/AFP
Negativan rekord LP

‘Da bi bili us**ni u Ligi prvaka morate se prvo kvalificirati. Mi smo u tome uspjeli i sada smo us**ni‘

Posljednji put Marseille je pobijedio u Ligi prvaka 2012. godine s 1:0 protiv Milana...
Piše: SNObjavljeno: 04. studeni 2020. 08:29

Nakon 3:0 poraza na gostovanju kod Porta u 3. kolu Lige prvaka trener Marseillea Andre Villas-Boas dao je nesvakidašnju i iskrenu izjavu.

Tim porazom Marseille je izjednačio neslavni negativni rekord Anderlechta upisavši 12. poraz zaredom u tom natjecanju. Dakako, nalaze se na dnu skupine C bez bodova, a ranije su izgubili 3:0 od Manchester Cityja i 1:0 od Olympiacosa.

Posljednji put Marseille je pobijedio u Ligi prvaka 2012. godine s 1:0 protiv Milana.

"Da bi bili usr**i u Ligi prvaka morate se prvo kvalificirati. Mi smo u tome uspjeli i sada smo usr**i", rekao je Villas-Boas, koji je prošle sezone vodio Marseille do drugog mjesta u francuskom prvenstvu.

Što mislim o izjednačavanju rekorda? Sada je na nama, na Marseillu da to popravi. Tako je, kako je. Ovo je naše putovanje i moramo apsolutno biti bolji. Sami smo sebe pokopali. Naš put je obilježen individualnim pogreškama i mi smo ti koji nude golove suparnicima. Tako je bilo i protiv Olympiacosa i protiv Manchester Cityja. Porto je pokazao više želje, bili su intenzivniji i agresivniji. Na kraju smo platili cijenu. Nismo zabrinuti zbog plasmana, već zbog ostavljenog dojma. To mora utjecati na igrače jer ovo nije normalno", zaključio je portugalski stručnjak.

Linker
12. kolovoz 2022 12:08