CARL RECINE Afp
GUARDIOLA UOČI PSG-A

‘Da je Neymar ostao u Barceloni, siguran sam da bi osvojili još dva ili tri naslova više u Ligi prvaka‘

‘Sjećam se kada sam gledao video-isječke Neymara dok je bio tinejdžer i mislio si, ovo je kralj‘
Piše: SNObjavljeno: 27. travanj 2021. 16:24

Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja, nahvalio je Brazilca Neymara uoči polufinalnog sraza protiv PSG-a u Ligi prvaka.

Bivši trener Barcelone nada se da može odvesti 'Građane' do prvog finala Lige prvaka u povijesti kluba, ali prvo treba izbaciti finaliste prošlogodišnjeg izdanja natjecanja.

"Sjećam se kada sam gledao video-isječke Neymara dok je bio tinejdžer i mislio si, ovo je kralj Santosa. Da je Neymar ostao u Barceloni, osvojili bi još dvije ili tri Lige prvaka više, on Messi i Suarez su bili najbolji u ofenzivi", rekao je Guardiola za BBC Sport.

"Ali Neymar je otišao u Pariz, što ne izgleda kao loša odluka. PSG je dobar klub, a Pariz je lijepi grad. Ja sam Neymarov obožavatelj, on nogomet čini zadovoljstvom", dodao je španjolski strateg.

O taktici protiv PSG-a.

"Mi želimo imati loptu. Ako ćemo ju imati na pravim pozicijama, onda uspijevate doći do stabilnosti u momčadi i to ćemo pokušati napraviti sutra. Znamo da ćemo se namučiti u obje utakmice i da će oni imati svoje prilike. Svi su svjesni kvalitete koju imaju, ali što drugo možete očekivati od polufinala Lige prvaka", zaključio je slavni trener.

Linker
06. svibanj 2024 09:55