Timi Max Elšnik

 IVICA VESELINOV/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
MOGUĆI SUPARNICI

‘Dajte nam Dinamo i Barcelonu!‘ Veznjaka Crvene zvezde povezivalo se s Modrima, a sad ih želi sa suprotne strane

Slovenski reprezentativac nije skrivao svoju želju
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 29. kolovoz 2024. 10:33

Slavilo se u srijedu u Zagrebu, ali isto tako i u Beogradu, gdje je Crvena zvezda nadoknadila zaostatak iz Norveške te s ukupnih 3:2 nadvisila Bodo/Glimt i izborila ulazak u Ligu prvaka.

Uzvrat na stadionu ‘Rajko Mitić‘ završio je rezultatom 2:0 za srpskog prvaka, a pogotke su postigli Bruno Duarte i Uroš Spajić.

Podrazumijeva se da su igrači u izjavama govorili i o tome s kim bi željeli igrati u ligaškoj fazi natjecanja koje će se od ove sezone odvijati u novom formatu.

- Još kao dijete gledao sam utakmice Lige prvaka, zato sam došao u Zvezdu. To je bio cilj, nadam se da će biti puna Marakana. Jedva čekam da krene Lige prvaka– izjavio je Timi Max Elšnik, asistent za drugi pogodak Crvene zvezde.

image

Timi Max Elšnik

IVICA VESELINOV/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Slovenski reprezentativac bio je jedan od igrača koje su ovoga ljeta povezivali s Dinamom, no u Maksimiru su se odlučili za druge akvizicije. Elšnik je u ždrijebu poželio upravo hrvatskog prvaka.

- Volio bih Barcelonu jer za njih navijam odmalena. Manchester City možda ne bi bio idealan, ali neka nam daju Dinamo i Sturm Graz, da sam blizu Slovenije. Tko god došao na Marakanu, bit će mu teško – poručio je Elšnik.

Dodao je kako nije znao zbog čega mu je sudac u 55. minuti pokazao žuti karton.

- Mislio sam da je sudac budala, ne znam što mu je bilo, prvi kontakt. Nisam ga ozlijedio, dodirnuo sam loptu – rekao je Elšnik.

Linker
05. rujan 2024 10:53