EIBNER/GUENER SANTEMIZ/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
SNAŽNE RIJEČI

Direktor Bayerna zabrinuo navijače pred okršaj s Dinamom i odao veliko priznanje Hrvatu

Max Eberl progovorio je o Jamalu Musialu i povukao paralelu s Josipom Stanišićem
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2024. 15:23

Jamal Musiala jedan je od, ako ne i najbolji igrač Bayerna te središnja figura oko koje Bavarci žele graditi budućnost. Ista ta budućnost ne može se planirati bez dugoročnog ugovora, a upravo je to jedan od glavnih ciljeva sportskog sektora Bayerna u ovoj sezoni. Musiala je ugovorno vezan za Allianz Arenu do ljeta 2026. godine što znači da će već u narednom ljetnom prijelaznom roku stizati službene ponude za njega. I to ispod cijene, s obzirom na to da će godinu dana kasnije moći besplatno napustiti Bayern.

Bavarci su, dakle, u svojevrsnoj utrci s vremenom. Moraju što prije privoljeti sjajnog veznjaka i uvjeriti ga da je njegova budućnost usko povezana s Bayernovom...

- Novi ugovor za Musialu? Bit će teško, ali ne i nemoguće - rekao je Bayernov direktor Max Eberl u razgovorima za njemačke medije.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Eberl se u nastavku, između ostalih, dotakao i hrvatskog reprezentativca Josipa Stanišića koji bi, prema njegovim riječima, trebao biti jedna od okosnica u novoj eri njemačkog giganta.

- Jamal zna što ima u Bayernu. To je klub koji ga je doveo na vrhunsku razinu. Razgovori su počeli, uskoro će biti i intenzivniji. On treba postati jedno od zaštitnih lica Bayerna - kao Kimmich, Pavlović i Stanišić. Želimo osvajati Ligu prvaka i domaće titule - ustvrdio je.

image
FRANK HOERMANN/SVEN SIMON/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Linker
16. rujan 2024 19:04