PETER POWELL
NOVA SENZACIJA

Dok je Gasperini slavio svoju novu pobjedu, Klopp je bijesnio: ‘Hvala vama na tome, ovo je zločin!‘

Nije treneru Liverpoola dobro sjela činjenica da će njegovi igrači morati ubrzo opet na teren.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2020. 23:45

Iako Liverpool ima pregršt problema s ozljedama pa Jurgen Klopp nije mogao računati na brojne igrače za dvoboj protiv Atalante, neke je igrače njemački strateg i ostavio na klupi pa su tako u nastavku na Anfieldu priliku dobili Firmino, Robertson i Fabinho...

Htio se sastav Redsa vratiti, ali Atalantin dvostruki udar preko Iličića i Gosensa bio je previše za bivšeg europskog prvaka. Domaćin si je tako zakomplicirao život uoči posljednja dva kola budući da tek treba rješavati prolazak skupine u trokutu s Atalantom i Ajaxom.

- Znamo da je ovo bila jako loša predstava. Nismo igrali zajedno u ovakvom sastavu, danas nam je nedostajalo i oštrine, odlučnosti kako bismo došli do pozitivnog rezultata. Još uvijek smo prvi u skupini, sada se moramo odmoriti i pripremiti za nadolazeće utakmice. Nismo stvorili danas ni previše prilika, bila je to jedna noć u kojoj nismo pokazali kakvi smo kada smo najbolji - rekao je James Milner, nogometaš Liverpoola nakon utakmice.

image
JON SUPER

Bilo je zanimljivo poslušati i razmišljanje Jurgena Kloppa:

- Nije to bila dobra utakmica generalno. Mi smo zasluženo izgubili u teškoj utakmici. Bilo je jako intenzivno, nije se sudac puno oglašavao i uopće nije bilo prostora za predah. Kada smo se vratili u drugo poluvrijeme, pokazalo se da se nismo dovoljno odmorili na predahu, što je za neke igrače jednostavno bilo previše. Igramo već u subotu u terminu za ručak, što je zaista na rubu zločina protiv igrača. Hvala vama, TV-kućama što ste nam to omogućili - ironično je rekao Klopp.

Evo što je rekao Gian Piero Gasperini, autor novog velikog uspjeha Atalante:

- Nedvojbeno, ovo je pobjeda koja će nas samo jako podignuti za nastavak sezone protiv tako kvalitetne momčadi. Ovo je sjajan rezultat za našu europsku sezonu i sada se imamo puno pravo nadati prolasku skupine. Prikazali smo onaj naš prepoznatljivi koncept nogometa i izrazili ga na najbolji mogući način - rekao je trener Atalante.

Linker
26. travanj 2024 20:55