SUSANA VERA Afp
KEVIN DE BRUYNE

Dva slova poznatog novinara umirila su sve, javio se ‘slomljeni‘ dragulj, kao i njegov ‘krvnik‘

Događaj je to koji na prvi pogled nije izgledao bolno, ali pretvorio se u veliki problem.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2021. 18:12

Nakon sat vremena igre u finalu Lige prvaka koje je u subotu odigrano u Portu, igra je morala stati na nekoliko minuta. Razlog? Nevjerojatan sudar glavama između Chelseajevog Antonija Rüdigera i Cityjevog Kevina De Bruynea. Nijemac u redovima novog prvaka Europe pridigao se vrlo brzo, ali belgijski čarobnjak i po mnogima kandidat za Zlatnu loptu ostao je nepomično ležati...

Morao je nakon toga biti zamijenjen, a o dijagnozi koja ga je snašla i sam se oglasio na Twitteru. Problem s licem zaista je velik, bila je oštećena i očna duplja...

Oglasio se dan nakon utakmice i sam Rüdiger koji je zbog jedne ranije ozljede već nosio zaštitnu masku za lice. Sada će istu morati nositi i De Bruyne.

- Jako mi je žao zbog Keivna. Naravno, to što se dogodilo nije uključivalo nikakvu namjeru s moje strane. Kevinu sam se već osobno obratio i zaista mu želim brzi oporavak. Nadam se da ćemo ga uskoro svi skupa ponovno gledati na terenu - napisao je Rüdiger.

Belgijanci su strahovali da će jedna od njihovih glavnih zvijezda zbog nedjeljnog incidenta morati propustiit Euro, ali to neće biti slučaj. Kako javlja belgijski novinar Kristof Terreur, De Bruyne će igrati s maskom na licu i bit će spreman za prvu utakmicu koju njegova reprezentacija igra 12. lipnja protiv Rusije.

Trenutak sudara Rüdigera i De Bruynea pogledajte OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 08:27