MARCO BERTORELLO Afp
OGLASIO SE I PERIŠIĆ

Džeko zabio dva komada pa ispalio: ‘Hvala Bogu da sam ja dobio nagradu, a ne Brozović‘

Inter je jučer pobjedom protiv Šahtara osigurao prolazak skupine Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 25. studeni 2021. 08:26

Ivan Perišić odigrao je odličnu utakmicu sinoć u utakmici Lige prvaka između Intera i Šahtara. Hrvatski reprezentativac je asistirao za drugi pogodan Edina Džeke, a prema ocjenama SofaScorea bio je drugi najbolji igrač milanske momčadi nakon bosanskohercegovačkog reprezentativca koji je postigao oba gola za Inter.

Nakon utakmice pitanje o Perišiću, odnosno njegovom mogućem besplatnom odlasku iz Intera bilo je postavljeno treneru Intera Simoneu Inzaghiju. Novinare je zanimalo može li Inter takvog igrača pustiti bez odštete.

"Ivan radi vrlo dobro, igrao je protiv mene četiri sezone zaredom i uvijek je bio veliki problem za nas dok sam bio u Laziju. Čim sam došao u klub, znao sam da bi i u ovom Interu mogao biti naša velika uzdanica", odgovorio je Inzaghi i dodao:

"Klub zna što ja mislim o njegovom ostanku, a on mora nastaviti s ovakvim igrama. Kao što sam rekao i za Brozovića, zahvalan sam što imam igrače poput njega."

image

Perišić je asistirao za prvi gol Džeke

FABRIZIO CARABELLI Nurphoto Via Afp

Sam Perišić je u izjavi za InterTV nakon utakmice istaknuo kako misli da nije napravio ništa posebno te da je za njega najvažnije da je pomogao momčadi da dođe do pobjede.

"Najvažnije je da pobjeđujemo i moramo nastaviti igrati na ovakav način. U svojoj sam karijeri već imao dosta dobrih utakmica i dobrih razdoblja, a mi moramo nastaviti s dobrim igrama jer smo na dobrom putu. Jedini način da nastavimo imati dobre rezultate je da igramo dobro momčadski", istaknuo je Perišić.

Edin Džeko je također dao izjavu za InterTV, a on se u njoj našalio s drugim hrvatskim reprezentativcem, Marcelom Brozovićem.

"Hvala Bogu da sam ja dobio nagradu za igrača utakmice, a ne Brozović. Sada je mogu dati svojem sinu", rekao je Džeko.

Linker
20. travanj 2024 07:22