Daniela Porcelli/Zuma Press/Profimedia
SVI NA MEAZZU

Euforija u Milanu: Navijači Intera ruše sve rekorde uoči utakmice finala Lige prvaka

Nerazzurri će se večeras boritu za svoj četvrti naslov europskog prvaka
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2023. 17:50

Istanbul je danas centar nogometnog svijeta. Finale Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera igrat će se na stadionu Atatürk koji prima oko 75 tisuća gledatelja među kojima će vjerojatno biti podjednak broj navijača jedne i druge momčadi.

Ulaznice su odavno razgrabljene, dio navijača koji ih nemaju su svejedno otišli u Istanbul kako bi osjetili atmosferu utakmice, a Inter je za one koji su ostali u Milanu organizirao zajedničko gledanje utakmice na velikom semaforu na Giuseppe Meazzi.

Organizatori su očekivali između 10.000 i 20.000 gledatelja, ali interes je dvostruko veći. Naime, Gazzetta dello Sport javlja kako će se na stadionu Intera okupiti čak 34 tisuće navijača kako bi zajedno gledali utakmicu i nadali se četvrtoj europskoj tituli Nerazzurra.

Iz Istanbula stižu i dobre vijesti za Marcela Brozovića. Hrvatski reprezentativac trebao bi biti u startnoj postavi momčadi Simonea Inzaghija u današnjoj utakmici. To je objavljeno na Sky Sport Italia, a Brozović je dobio prednost u odnosu na Henrika Mhitarjana.

Linker
20. svibanj 2024 06:55