VALERIO PENNICINO
LEGENDA NAKON FINALA

Fabija Capella jedan je igrač posebno oduševio: ‘Nakon Henryja on je još jedna velika pogreška Juventusa‘

‘Kada vidiš da je netko kvalitetan moraš imati dovoljno strpljenja za njega...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2020. 08:44

Nakon velikog finala Lige prvaka javio se i jedan od najvećih trenera svih vremena, Fabio Capello i poručio kako je PSG s Kingsleyem Comanom napravio istu pogrešku kao svojevremeno Juventus s Thierryem Henryem kada ga se prerano odrekao.

Coman je sinoć zaigrao od prve minute umjesto Ivana Perišića na lijevom krilu što se u konačnici pokazalo kao solidan izbor njemačkog trenera Hansija Flicka obzirom da je upravo Francuz svojim pogotkom odlučio utakmicu.

- Izgleda da je Coman dovoljno dobar za Bayern kada može igrati u finalu od prve minute. Očigledno je da Juventus stalno radi iste pogreške. Tako je Henry stigao kao jako mladi igrač u Juve, pa su ga pustili, da bi kasnije eksplodirao u Arsenalu. Ista priča se sada događa s Comanom. Kada vidiš da je netko kvalitetan moraš imati dovoljno strpljenja za njega. Ne mogu se od mladog igrača odmah u početku očekivati čuda i da bude vođa.

image
MANU FERNANDEZ

Kingsley Coman ima 24 godine, a u ljeto 2014. Juve ga je iz PSG-a doveo kao slobodnog igrača. U Torinu je trajao samo godinu dana, a upisao je ukupno 22 nastupa uz jedan postignut pogodak i dvije asistencije.

Linker
26. travanj 2024 11:25