GLYN KIRK Afp
UHVATILE GA KAMERE

Foto: Hazard nakon poraza u Londonu napravio nešto što je navijače Real Madrida dovelo do sloma živaca

Belgijanac nije niti u ovom polufinalu nije prikazao nekakav posebni nogomet, a onda...
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2021. 08:40

Chelsea je potpuno zasluženo prošao Real u polufinalu jer je londonska momčad bila bolja u obje utakmice. U uzvratu u Londonu trener Reala Zidane je stavio nespremne igrače poput Hazarda, Mendya i Ramosa, pa je igra 'kraljevskog kluba' bila ispod razine. Da su strijelci Tuchelove momčadi bile imalo raspoloženi, a u drugom dijelu su imali pet čistih "zicera",Real je mogao gadno stradati na Stamford Bridgeu.

Jedan od onih koji je definitivno razočarao na terenu bio je Eden Hazard koji nakon čitavog niza ozljeda nikako ne može uhvatiti stari ritam i formu. Belgijanac nije niti ovog puta prikazao nekakav posebni nogomet te ga je trener Zidane povukao iz igre u završnici susreta, a ovaj je potom nakon posljednjeg sučevog zvižduka uspio šokirati navijače 'kraljevskog kluba'.

Naime, Hazarda se u jednom trenutku ponašao kao da je Real ostvario plasman u finale Lige prvaka. Belgijski ofanzivac se smijao, plesao i grlio s igračima Chelseaja i sve je izgledalo kao da mu poraz uopće nije teško pao.

Gotovo da nema sumnje da će se 30-godišnjak u nadolazećim danima naći na žestokom udaru navijača i španjolskih medija, posebno onih koji su naklonjeni klubu iz Madrida. Također valja istaknuti kako je Hazard ove sezone na svega 18 nastupa i tri postignuta gola.

Linker
23. travanj 2024 11:51