FRANCK FIFE Afp
MISTERIOZNI POST

FOTO: Kylian Mbappé napravio pomutnju nakon bolnog poraza u Ligi prvaka, objava nikome nije jasna

Zvijezda PSG-a objavila je fotografiju koja je zbunila pratitelje na društvenoj mreži
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 15. veljača 2023. 20:07

Kylian Mbappé napravio je pravu pomutnju na Instagramu, a posebno je zagolicao maštu navijačima Manchester Uniteda. O čemu se točno radi...

Mbappé je podijelio fotografiju kako se vraća u akciju nakon ozljede tijekom sraza osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u utorak u utakmici u kojoj je njegova momčad poražena s 1:0 pred svojim navijačima. Upravo je opis na objavi ono što je sve zbunilo. U njemu piše Tout reste à faire, što inače u prijevodu znači Sve se mora učiniti. Međutim, kad se na Instagramu klikne gumb za prijevod, mijenja se u ‘Momčad Manchester Uniteda sada je na PSG-u.‘

Naravno, navijači Uniteda bili su uzbuđeni kada su vidjeli kako ih jedan od najboljih svjetskih igrača naizgled spominje, a Marcus Rashford je zatim dodao ulja na vatru kad je komentirao spomenutu objavu sa simbolom vatre.

Čudan prijevod dolazi samo nekoliko dana nakon što je objavljena vijest da će Crveni vragovi, koje su dosadašnji vlasnici obitelj Glazer dali na prodaju, biti predmet ponude od 4,5 milijardi funti od katarskog investicijskog fonda na čelu s katarskim emirom, Sheikhom Tamim bin Hamad al-Thani.

Spomenuti je prisustvovao utakmici u utorak u Parizu i ima izravne veze s PSG-om, budući da je klub u vlasništvu organizacije koju je osnovao 2005., Qatar Sports Investments (QSI). On sada navodno predvodi pokušaj kupnje Uniteda prije isteka roka za dostavu ponuda u petak, s drugom njegovom organizacijom - Qatar Investment Authority (QIA), za koju se vjeruje da je financijski podupiratelj.

Linker
19. svibanj 2024 08:22