CROPIX
USKORO STIŽE U ZAGREB

FOTO: PREKRASNE SCENE U GRADU NA DRAVI Slavni pehar Lige prvaka stigao u Osijek, svatko ga je želio dotaknuti

Piše: Darko RužićObjavljeno: 18. listopad 2016. 16:54

Od danas (utorak) je u Osijeku izložen najprestižniji europski klubski trofej namijenjen pobjedniku Lige prvaka. Građani grada na Dravi, namjernici, a i turisti koji su se našli u njemu mogli su ga razgledati u vremenu od 11 do 19 sati na Trgu pape Ivana Pavla II, a moći će to učiniti i danas u istom vremenskom razdoblju u prostoru hotela Osijek.

Od 2009. godine akciju UEFA Champions League Trophy Tour posjetilo je više od 600.000 ljudi u 16 europskih zemalja. Pehar je u Osijek došao na svom putu koji će nastaviti ovog petka u Zagrebu, a tog će se dana na Trgu bana Josipa Jelačića s početkom u 10 sati u prostoriji štedionice Zagrebačke banke održati prigodna konferencija za predstavnike medija.

Posebna je zanimljivost da će presici nazočiti i legendarni napadač Manchester Uniteda Ryan Giggs koji je i službeni UniCreditor ambasador UEFA Champions League Trophy Toura. Osim njega predstavnicima medija će se obratiti i predsjednik uprave Zagrebačke banke Miljenko Živaljić, kao i predstavnik UEFA-a Gregory Biskos.

Mnoštvo je Osječana jučer s puno zanimanja razgledalo pehar koji svake godine pripadne pobjedniku Lige prvaka, a to će sigurno učiniti i danas drugog dana nakon što provede u njihovom gradu i nastavi svoj put unaprijed utvrđenom rutom.

Linker
05. svibanj 2024 16:50