Luka Ivanušec
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PEHOVI PRVAKA

FOTO: Ružne scene na Maksimiru! Dinamo ostao bez dva važna igrača, obojica su odvezeni s travnjaka

Zasad je potpuno neizvjesno hoće li biti spremni za uzvrat na Cipru za tjedan dana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. srpanj 2021. 21:44

Sve do 65. minute bila je to zabrinjavajuće loša večer za Dinamo. Na semaforu je stajalo 0:0, a Damir Krznar ostao je bez dva važna igrača, Ademija i Ivanušeca, koji su zbog ozljeda morali napustiti maksimirski travnjak.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Prvi šok za Modre u okršaju 2. pretkola Lige prvaka protiv Omonije dogodio se u 40. minuti kad je kapetan Ademi u jednom naoko bezazlenom duelu dobio udarac u butni mišić, pao i odmah podignuo ruke, pokazujući da ne može nastaviti susret. Izgledalo je na prvu jako loše, kapetan je travnjak morao napustiti na medicinskom vozilu, a umjesto njega je u igru ušao Josip Mišić.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Nove brige za Krznara stigle su u 62. minuti kad je Ivanušec nakon jednog zastrašujućeg sudara s protivničkim igračem ostao ležati na travnjaku, a uslijedio je isti scenarij - ukazana mu je prva pomoć, a potom je ubrzo i on odvezen s terena.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Dinamo je par minuta poveo golom Majera, a na konačnih 2:0 povisio je Kristijan Jakić u 81. minuti.

Ipak, na Maksimiru s nestrpljenjem iščekuju prave vijesti o stanju Ademija i Ivanušeca.

Zasad je potpuno neizvjesno hoće li biti spremni za uzvrat na Cipru za tjedan dana, a kamoli za utakmicu 2. kola HNL-a protiv Hrvatskog Dragovoljca ovoga petka. Damir Krznar je nakon susreta otkrio da je Ivanušecovo stanje ipak nešto bolje, i da s njim ne bi trebalo biti problema.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Linker
17. travanj 2024 06:53