ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
REAKCIJE IZ PARIZA

Galtier: ‘Razgovarao sam s igračima, imam puno nade; Junak Bayerna: ‘Bilo mi je teško slaviti‘

Usprkos domaćem 1:0 porazu od Bayerna trener PSG-a Christophe Galtier i dalje vjeruje u četvrtfinale LP
Piše: SNObjavljeno: 15. veljača 2023. 09:22

"Bilo nam je jako teško sat vremena protiv momčadi koja nam nije dala posjed lopte. Nismo imali potrebnu dubinu, a Hakimi se iscrpio u prvom dijelu. Igrao je jako puno na SP-u", rekao je Galtier.

Buđenje PSG-a je na kraju došlo prekasno da se izbjegne poraz.

"U nastavku smo imali više brzine, energije, stvarali smo prilike, ali nije bilo dovoljno. Nadam se da možemo vratiti potrebnu svježinu. Nakon ove utakmice nismo niti eliminirani, niti smo se kvalificirali dalje. Vidjet ćemo. Imam puno nade. Razgovarao sam u svlačionici s igračima", objasnio je Galtier.

Oglasio se i strijelac pobjedničkog gola Kingsley Coman kojem je ova utakmica bila posebno emotivna budući je ranije branio boje PSG-a.

"Mogli smo zabiti i više, ali na kraju i primiti, pa se moramo zadovoljiti sa ovih 1:0. Davies mi je ubacio savršenu loptu, a ja sam ju udario jako i na mjesto koje je neugodno za vratara. Bila je ovo posebna utakmica, protiv kluba u kojem sam odrastao. Ovo je moj grad, tu sam rođen i bilo mi je teško slaviti, ali na kraju sam zadovoljan s pobjedom", rekao je Coman.

Linker
26. travanj 2024 09:09