Gennaro Gattuso
 Alberto PIZZOLI/AFP
REAKCIJE

Gattuso bijesan, Marca se obrušila na Rakitića: ‘Ovo je bila noć za brzi zaborav Hrvata, evo i zašto‘

Španjolska Marca je u pobjedi Barcelone Ivana Rakitića proglasila jednim od najlošijih pojedinaca.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2020. 23:35

Barcelona je uvjerljivo porazila Napoli i ostvarila željeni cilj, plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Tamo će se sastati s minhenskim Bayernom koji je na još rutiniraniji način nadigrao Chelsea. U Munchenu je pak bilo 4:1.

Reakcije na društvenim mrežama očekivane su. Čast Napoliju, ali Barcelona kod kuće, naročito kada je voda do grla, igra dobro. Navijači s nestrpljenjem očekuju međusobni dvoboj Barce i Bayerna koji će se u Lisabonu odigrati sljedećeg petka.

Španjolska Marca je, međutim, u pobjedi Barcelone ocijenila Rakitića kao jednog od najlošijih Barcinih pojedinaca:

- Neodlučan kod nekih dodavanja, kasnio je na tzv. ničije lopte. Rezultat njegove sporosti bio je i jedanaesterac koji je Napoli ostavio na životu. Bila je ovo noć za brzi zaborav za Hrvata - piše španjolski sportski dnevnik.

Izjave nakon utakmica nisu onako dramatične kakve su bile nakon ispadanja talijanskog prvaka Juventusa i španjolskog šampiona, madridskog Reala.

Lorenzo Insigne (Napoli): Razočaravajuće je kad na ovakav način završiš natjecanje. Znali smo da nas čeka jako teška utakmica protiv izrazito motivirane momčadi. Mogli smo napraviti malo više u prvom dijelu, moram reći da smo malo razočarani - riječi su Napolijevog kapetana.

Gennaro Gattuso, trener Napolija: Imali smo blackout kroz pola sata utakmice, zato možemo žaliti za svime što smo mogli napraviti. Primili smo tri smiješna gola i napravili neke nedopustive pogreške u tom periodu. Ljuti me kada primimo gol iz prekida, to me strahovito živcira.

Linker
17. travanj 2024 14:08