Kevin De Bruyne

 PAUL ELLIS Afp
LOŠE VIJESTI ZA GRAĐANE

Glavobolja za Pepa Guardiolu, u Njemačku putuje bez ključnog igrača, i zvijezda Leipziga pod upitnikom

Situacija je alarmanta s obzirom na to da im Arsenal bježi čak dva boda s utakmicom manje
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 21. veljača 2023. 18:46

Kevin De Bruyne i Aymeric Laporte nisu trenirali uoči susreta osmine finala Lige prvaka protiv RB Leipziga i neće biti u sastavu Manchester Cityja za ogled koji je po rasporedu sutra u 21:00, prenosi Independent.

Odsutnost veznjaka De Bruynea i braniča Laportea s treninga u utorak ujutro potaknula je pitanja o njihovoj situaciji i kad će se vratiti u pogon budući da im vodeći Arsenal s utakmicom manje bježi za dva boda prednosti. Oba su igrača nastupila u subotnjem frustrirajućem okršaju Premier lige kod Nottingham Foresta.

De Bruynea (31) je zamijenio Julian Alvarez u 88. minuti, dok je Laporte (28) odigrao svih 90 minuta zajedno s Rubenom Diasom u srcu Cityjeve obrane. Tinejdžeri Alexander Robertson i Shea Charles, oboje 19, su u Cityjevom kadru koji putuje u Njemačku.

John Stones također nije bio prisutan na sjednici, koja je održana u Manchesteru prije putovanja momčadi, budući da se nastavlja oporavljati od ozljede bedra.

Stanje Christophera Nkunkua iz Leipziga bit će procijenjeno u sljedeća 24 sata jer je u utorak mogao odraditi samo dijelove treninga zbog problema s mišićima. Stoga je i njegov nastup u ovom susretu i dalje pod upitnikom.

Linker
24. travanj 2024 23:52