Geronimo Rulli nije se proslavio na golu Villarreala

 OLI SCARFF Afp
NIJE SE PROSLAVIO

Golman Villarreala na udaru nakon silnih gafova: ‘Taj ne zna ni PDF sačuvati...najbolji igrač Liverpoola‘

Brojni navijači na društvenim mrežama zbijaju šale na račun nesretnog Geronima Rullija
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2022. 10:12

Villarreal je do poluvremna uzvratne utakmice protiv Liverpoola u Ligi prvaka uspio anulirati prednost od 2:0 iz prvog susreta i izgledalo je kao da se sprema senzacija. Ipak, Liverpool je zabio tri gola i ipak prošao u finale dobrim dijelom zahvaljujući golmanu Villarreala Geronimu Rulliju.

Rulli je najprije pustio da mu Fabinho zabije kroz noge u 62. minuti. Samo pet minuta kasnije, opet je primio gol kroz noge, a ovoga puta strijelac je glavom bio Diaz, da bi Rulli poklonio Liverpoolu i treći gol bespotrebnim istrčavanjem do polovice terena koje je omogućilo Maneu da ga lako zaobiđe i zabije za konačnih 3:2, odnosno ukupnih 5:2 i prolaz dalje.

Rullijeva izvedba je izazvala salvu kritika i šala na njegov račun.

"Ovaj golman, to je šokantno, žao mi je, ali je tako. Kriv je za četiri od pet golova. Kako možeš doći u polufinale Lige prvaka s golmanom koji nije dobar ni kao zamjena u drugoj engleskoj ligi?", čudio se voditelj TalkSPORT-a Jason Cundy.

Cundy nije bio jedini koji se obrušio na Rullija. Navijači nisu prestali zbijati šale na njegov račun na društvenim mrežama.

"Geronimo Rulli je najbolji igrač Liverpoola večeras", napisao je jedan od fanova, a drugi dodao:

"Ako je htio igrati za Liverpool mogao je pitati Kloppa da ga uzme, a ne ovako."

Navijači tu nisu stali.

"Taj ne može sačuvati ni PDF, De Gea mu je stvorio karijeru", ističe jedan od navijača, a drugi dodaje kako je Rulli podsjetio na Kariusa koji se također propisno osramotio u Ligi prvaka:

"Bit će nagrade za glavu Geronima Rullija u Villarrealu večeras", zaključio je treći navijač.

Lorisu Kariusu je zbog kikseva na golu Liverpoola protiv Real Madrida u Ligi prvaka karijera krenula nizbrdo, a navijačima je postao sinonim za neuspješnog vratara. Izgleda da je i Rulli krenuo istim putem.

Linker
14. travanj 2024 22:08