Mateo Kovačić

 STEFANOS KYRIAZIS/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Stefanos Kyriazis/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
U PROBLEMU JE

Guardiola otkrio vijest koja bi mogla zabrinuti i Dalića, evo u kakvom je stanju Mateo Kovačić

Jedan od njenih ključnih kotačića nije mogao igrati za Hrvatsku ovoga mjeseca
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2023. 16:57

Pep Guardiola potvrdio je da će John Stones, Jack Grealish i Mateo Kovačić zbog ozljeda propustiti dvoboj Manchester Cityja u Ligi prvaka protiv Crvene zvezde u utorak.

Stones nije igrao za Građane još od poraza u Community Shieldu od Arsenala početkom kolovoza zbog problema s mišićem, dok je Grealish propustio posljednja dva meča zbog problema s koljenom.

Naš Mateo Kovačić nije mogao igrati ni za Hrvatsku ovoga mjeseca u susretima s Latvijom i Armenijom zbog problema s leđnim mišićima, a nakon toga je propustio i gostujuću pobjedu Cityja nad West Hamom.

image

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić

MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Magi Haroun/shutterstock Editorial/profimedia

Guardiola je novinarima objasnio da za dvoboj s Crvenom zvezdom u utorak nijedan od te trojice neće biti spreman, ali i da liječnici prognoziraju kako bi se navedeni trojac vrlo brzo trebao oporaviti i vratiti natjecateljskom ritmu.

- Mislim da su već prilično bolje, ali još nisu spremni za sutrašnji okršaj. Nadam se da če konkurirati za udarni sastav već u susretu protiv Nottinghama ili barem za onu iduću utakmicu. Oni su veoma važan dio naše momčadi.

City na Etihadu igra protiv Crvene zvezde u 21:00 i bit će to prva njihova utakmica u Ligi prvaka još od slavlja u finalu protiv Intera (1:0).

Linker
26. travanj 2024 23:19