Tim Goode/Pa Images/Profimedia
UTRKA SE ZAHUKTAVA

Gvardiol nakon pogotka dobio potvrdu da ga želi još jedan velikan: ‘Njihovi skauti ga budno prate‘

"Ne puštaju ga iz vida", otkrio je talijanski specijalist za transfere Fabrizio Romano
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 23. veljača 2023. 05:40

U večeri u kojoj je Joško Gvardiol pogotkom Manchester Cityju osigurao Leipzigu remi i nadu uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, stigla je neslužbena potvrda da se u utrku za najskupljeg hrvatskog nogometaša uključio Liverpool.

Objavio je to u svojem podcastu Fabrizio Romano, najpoznatiji specijalist za transfere, uz naglasak da "Liverpool već planira važno ljeto".

- Znaju da će im Jude Bellingham biti top prioritet, ali imaju i druga imena na listi. Znamo za Matheusa Nunesa iz Wolvesa, također žele i Masona Mounta iz Chelseaja, ali pripazite na ono što će se događati s obranom - istaknuo je Romano, pa konkretizirao:

- Posebno treba obratiti pozornost na Gvardiola. Jako je puno interesa oko njega. Love ga mnogi top klubovi, uključujući naravno Chelsea koji ga je htio prošlog ljeta, kao i Manchester City, no sada je u igri i Liverpool. Poslali su svoje skaute na utakmice Leipziga više puta u zadnjih nekoliko mjeseci i ne puštaju ga iz vida.

Liverpool je klub za koji Joško navija od djetinjstva, a Romano je uvjeren da će upravo on biti igrač koji će obilježiti ljeto te podsjeća da je njegov san Premier liga. Naglasio je da ništa neće biti odlučeno u veljači ili ožujku, jer za "realizaciju takvog transfera treba vremena".

- Znamo da ga Leipzig želi učiniti najskupljim braničem u povijesti i to je najvažniji dio priče. Što se tiče Liverpoola, njima će ovo biti krucijalno ljeto. To je kraj prve ere Jürgena Kloppa, ali žele nastaviti s njim. Pokazali su namjeru da podrže menadžera s dugoročnim projektom i zbog toga pripremaju veliko osvježavanje momčadi - zaključio je 30-godišnji novinar.

Linker
24. travanj 2024 16:42