Nikola Kalinić i Marco Fossati

 IVO RAVLIC/CROPIX
‘FASCINANTNA UTAKMICA‘

Hajdukovac upozorio Talijane pred Dinamo! ‘Na Maksimiru vas čeka šou, a jedna će vas stvar teško impresionirati‘

Napomenuo je i kako momčad Ante Čačića ima dva lica kad su u pitanju europski nastupi
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. listopad 2022. 09:00

Nogometaši Dinama večeras dočekuju Milan u ključnoj utakmici skupine Lige prvaka. Susret je za portal Milannews najavio veznjak Hajduka Marco Ezio Fossati, bivši član mladih Milanovih momčadi.

- Mislim da će nam ta utakmica zasigurno pružiti show. Obje su momčadi u vrlo dobrom razdoblju forme – kazao je veznjak Bijelih.

Napomenuo je kako momčad Ante Čačića ima dva lica kad su u pitanju europski nastupi.

- Kad igra kod kuće, Dinamo definitivno mijenja pristup u odnosu na način igranja u gostujućim utakmicama u Europi, kad imaju znatno oprezniji obrambeni pristup. Milan će morati igrati napadački jer su mu tri boda ključna za prolaz. Očekujem doista fascinantnu utakmicu – poručio je Fossati.

Autor teksta ustvrdio je kako je Maksimir ‘‘vrlo vruć stadion‘‘, te je upitao talijanskog nogometaša hoće li to imati utjecaja na igrače Stefana Piolija.

- Mogu potvrditi da je to stadion koji se osjeća, ali takvo okruženje neće utjecati na Milan. Oni su itekako navikli na ovu vrstu publike i pozornice. Teško je pomisliti da će biti impresionirani, pogotovo zato što su par mjeseci stalno igrali pred 70.000 ljudi na San Siru – zaključio je Fossati.

Linker
18. svibanj 2024 00:09