Noussair Mazraoui u prvoj utakmici s Hrvatskom na SP-u u Kataru

 ODD ANDERSEN Afp
U NEMILOSTI TRENERA

Hit-igrač sa SP-a danas gleda Vatrenom u leđa i ne skriva razočaranje: ‘Nisam drugi, čak ni treći izbor‘

‘Prije Svjetskog prvenstva bio sam prvotimac, a sad sam u formi i ne dobivam minutažu‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. travanj 2023. 09:11

Promjena trenera obično sa sobom donosi i određene posljedice kad je u pitanju minutaža igrača. No, jedan od onih čiji se status nije promijenio dolaskom novog stratega Thomasa Tuchela je marokanski reprezentativac Noussair Mazraoui, on je i dalje u ‘grupi TNT‘ (trenira – ne igra – trenira).

Marokanski desni bek stigao je iz Ajaxa kao slobodan igrač na početku aktualne sezone. Kod bivšeg trenera Juliana Nagelsmanna uhvatio je standardnu poziciju, ali se sa Svjetskog prvenstva vratio ozlijeđen te se na teren vratio tek početkom ožujka ove godine.

image

Noussair Mazraoui (lijevo) i Leroy Sane na treningu Bayerna

CHRISTOF STACHE Afp

Naravno, u međuvremenu je izgubio i svoju poziciju, zbog čega je osjetio potrebu javno izraziti nezadovoljstvo. Na njegovoj poziciji u prednosti su Francuz Benjamin Pavard, hrvatski reprezentativac Josip Stanišić te Portugalac Joao Cancelo koji je u zimskom prijelaznom roku stigao na posudbu iz Manchester Cityja.

- Razočaran sam ovakvim stanjem. Prije Svjetskog prvenstva bio sam prvotimac, a sad sam u formi i ne dobivam minutažu, nisam ni drugi, pa čak ni treći izbor. Budućnost, ne znam, prerano je za priču o tome, ali nije dobro – požalio se 25-godišnji Marokanac.

Linker
28. travanj 2024 11:14