Liverpool već razmišlja kako će slaviti

 NIGEL KEENE Dppi Via Afp
FINALE LIGE PRVAKA

Hoće li im se ovo obiti o glavu? Livepool bijesan na UEFA-u jer je zabranila slavlje s obitelji na travnjaku

Pogon velikog engleskog kluba malo preuranjeno počeo o mogućem trijumfu
Piše: Dean BauerObjavljeno: 28. svibanj 2022. 11:54

U Parizu se, na Stade France večeras igra finale Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida. Jedan od finalista se međutim uoči utakmice izgleda više brine oko ulaznica i smještaja obitelji igrača, pa onda čak već razmišljaju i o slavlju.

Naime, kako navodi londonski Daily Mail, igrači Liverpoola su bjesni na UEFA-u koja je zabranila pobjedničkom sastavu, ma koji to jasno bio, da se igračima u trenucima veselja nakon utakmice pridruže djevojke, žene, djeca, bake, punice i ostala bliža i daljnja rodbina.

Malo čudno da uoči finala igrači već razmišljaju o slavlju i tko će s njima slaviti. No, da ova priča Daily Maila nije "napuhana", izmišljena ili "londonsko podmetanje klubu iz Liverpoola", dokazuje i sljedeća vijest. Liverpool je bijesan i stoga što se glede ulaznica ovaj klub ne tretira na jednak način kao i Real Madrid. Navodno je Liverpool dobio daleko manje ulaznica za obitelji svojih igrača i trenera od Realovih. Točna ukupna brojka je 382 ulaznice. Za usporedbu, svakom nogometašu Real Madrida je omogućeno kupiti po 25 ulaznica. To znači da je primjerice 15-16 igrača Real Madrida dobilo ulaznica koliko cijeli Liverpool. A gdje su tu još i ostali igrači, treneri, liječnici, fizioterapeuti...

Ipak, nije sve baš tako kako se žale u Liverpoolu, točnije kako se žale Liverpoolovi igrači. Poanta je da su oba kluba finalista dobili identičnu brojku ulaznica (po 20.000 za navijače), ali i istovjetnu brojku ulaznica za igrače i članove stručnog stožera. Jedino što su u Liverpoolu svojim igračima odlučili dati ipak znatno manje, kako bi omogućili još veći broj svojim navijačima.

Linker
19. travanj 2024 20:14