JEWEL SAMAD Afp
PAKLENI TANDEM

Hrvatski insajder: ‘Neymar i Messi u PSG-u? Veće su šanse da zajedno zaigraju u jednom drugom klubu!‘

Kakva je mogućnost da Lionel Messi i Neymar sljedeće sezone ponovno zaigraju zajedno?
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. travanj 2021. 19:31

UEFA nije dvojila tko je King of the match pariškog dvoboja, Neymar je ponio taj naslov prvog čovjeka u ogledu PSG-a i Bayerna. U sudaru divova, velikih nogometnih imena na Parku prinčeva, nedostajao je još jedan “čarobnjak”. Onaj najveći nogometni mađioničar, Messi.

Kakva je mogućnost da Messi i Neymar sljedeće sezone ponovno zaigraju zajedno, ovog puta u PSG-u, upitali smo Gorana Vučevića, do prošle sezone skauta Barcelone.

- Puno se o tome priča, ali u startu ću vam reći da je veća šansa vidjeti Neymara sa Messijem u Barceloni nego da obojica zaigraju u dresu PSG-a u sljedećoj sezoni - kazao je Vučević uz dodatak:

- Mada je najrealnije ustvrditi da nijedna opcija zajedničkog igranja nema jako uporište. Messi i Neymar su veliki prijatelji, često se Brazilac druži i s Piqueom, ali ne vjerujem da Barcelona može financijski podnijeti povratak Neymara. Messiju ističe ugovor s Barcelonom ovog ljeta, ali po svemu sudeći, nakon dolaska Laporte za predsjednika Blaugrane, Argentinac ostaje i dalje u Barci.

S druge strane, Neymar ima ugovor sa PSG-om do kraja lipnja 2022., znači ovog ljeta slijede razgovori.

- PSG nudi Neymaru ostanak, ali znaju u Parizu ako produlje sa Brazilcem da će sljedećih sezona biti sve skromnija mogućnost unosne prodaje. Zasad drže stav da se Neymaru nudi novi ugovor.

Novi ugovor Neymaru, produljenje Mbappeu... ogromna se ulaganja PSG-a naslućuju ovog ljeta. Ima li tu uopće prostora za plaćanje najveće mega-zvijezde poput Messija.

- Ako je Messi odlučio ostati u Barci, onda je PSG lišen takvih briga - zaključio je priču Goran Vučević.

Linker
24. travanj 2024 17:58