Rodri je postigao pobjednički gol u finalu

 PAUL ELLIS Afp
SLOŽNA BRAĆA

Igrači Cityja pokorili Europu pa izvrijeđali sami sebe. ‘Igrao sam kao go**o‘; ‘Ne, ja sam bio užasan‘

Rodri i Jack Grealish su dali zanimljive izjave nakon što su postali prvaci Europe
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2023. 23:52

Junak Manchester Cityja zove se Rodrigo Hernández Cascante, ali svi ga znamo kao Rodrija. Španjolski nogometaš je u 68. minuti postigao jedini gol u finalu Lige prvaka i donio svojoj momčadi povijesni naslov prvaka Europe.

- Nisam zadovoljan s prvim poluvremenom, igrao sam kao go**o. No, rekao sam si kako moram prebroditi situaciju, a na kraju sam uspio postići gol. Nevjerojatno - rekao je nakon utakmice Rodri.

Španjolski nogometaš nije igrao u finalu prije dvije godine kada je City izgubio od Chelseaja.

- Rekao sam Pepu prije ove utakmice da me mora staviti u prvu momčad. Tada sam bodrio svoje suigrače i ovaj trofej je za sve njih koji su godinama igrali za City, za Sergija, za Fernandinha, za Silvu. Svi su oni napravili ovaj klub velikim i hvala im na tome.

I Jack Grealish je bio samokritičan nakon utakmice.

- Igrao sam užasno, ali me nije briga jer je poseban osjećaj osvojiti tri trofeja s ovom grupom suigrača - rekao je Grealish te se nakon toga zahvalio treneru:

- Guardiola je jednostavno genijalac. Nakon utakmice sam mu zahvalio jer sam zbog njega ovo doživio. Vjerovao je u mene, potrošio je ogroman novac da me dovede, a bio je uz mene i prošle godine kada sam igrao kao go**o i cijelo vrijeme mi je davao podršku. Morao sam mu zahvaliti - na rubu suza je pričao Grealish.

Linker
02. svibanj 2024 11:26