INA FASSBENDER/AFP
Nije imao strpljenja

Interov trener izgubio živce, novinarka ga izbacila iz takta: ‘Razmislite prije nego postavite pitanje‘

Antonio Conte bio je vidno nervozan nakon ispadanja iz Lige prvaka i općenito iz Europe ove sezone
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2020. 09:20

Nogometaši Intera nisu uspjeli pobijediti Šahtar sinoć u posljednjem kolu skupine B Lige prvaka i na San Siru su odirali tek 0:0.

Tim rezultatom završili su posljednji u skupini, iza Reala, Borussije Mönchengladbach i Šahtara, što znači da je za njih ova europska sezona završena.

Nakon susreta Interov trener Antonio Conte iskazivao je očitu nervozu. Novinar ga je pitao nije li Interu nedostajalo odlučnosti u utakmici koju je morao pobijeidti za prolaz, na što je Conte rekao: "Možete imati svoje mišljenje i to poštujem. Ali ne slažem se jer je moja momčad napravila sve što je trebalo. Nevjerojatno je da u dvije utakmice u koje smo u potpunosti dominirali protiv Šahtara, da nismo zabili gol. Zato se ne mogu složiti da nam je nedostajalo odlučnosti, nikako se ne slažem. Nije nam nedostajalo niti odlučnosti, niti agresije i fokusiranosti".

"Ono što nam je nedostajalo je gol i tako u svim utakmicama Lige prvaka. A nismo imali sreće ni sa sucima ni s VAR.om. Ako samo pogledate sve situacije koje nisu viđene ili nisu pregledavane, onda...', dodao je Conte.

Stručni komentator Sky Sportsa Fabio Capello rekao je kako Inter nije imao odlučnosti i želje da pobijedi pod svaku cijenu. Conte je upitan za komentar.

"Nemam odgovora na to", rekao je Conte.

Pitanje koje je posebno Contea izbacilo iz takta bilo je ono koje mu je postavila Anna Billo, inače supruga PSG-ovog direktora Leonarda. Ona je Contea pitala kako to da je Inter sada u obje utakmice Lige prvaka sa Šahtarom odigrao 0:0, a prethodno ih je u kolovozu u polufinalu Europske lige prošle sezone pobijedio 5:0?

"Šahtar je transformirao svoju taktiku kako bi nas neutralizirao. Izgubili su 5:0 i zato su promijenili neke stvari. Razmislite prije nego li postavite pitanje", ispalio je Interov trener.

Linker
25. travanj 2024 00:45