REUTERS/Sergei Karpukhin
VRUĆA TEMA U ŠPANJOLSKOJ

IZ MADRIDA STIGAO ODGOVOR NA VELIKE GLASINE Evo kakva je sudbina Modrićevog trenera nakon utakmice u kojoj su se na Santiago Bernabeuu gubili živci

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2018. 11:59

Real Madrid sinoć je na Santiago Bernabeuu prekinuo crni niz od pet utakmica bez trijumfa, ali 2:1 pobjeda nad Viktorijom Plzen nije nikoga oduševila.

Iako se uoči meča najavljivalo da bi Julen Lopetegui mogao ostati bez posla u slučaju kiksa proti češke ekipe, slični natpisi pojavili su se i nakon utakmice u trećem kolu lige prvaka, ali čini se da je trener Luke Modrića ipak uspio kupiti povjerenje čelnika španjolskog giganta, barem do nedjeljnog El Clasica s Barcelonom.

"Lopetegui će na Camp Nou biti na klupi. U ovakvim je situacijama važno ostati smiren i vjerovati igračima, a utakmica u nedjelju je sjajna motivacija za sve nas", izjavio je za Movistar Emilio Butragueno, direktor Real Madrida za odnose s institucijama.

Butragueno je komentirao i glasine o Lopeteguijevom otkazu:

"To je normalno, ovo je nogomet. Čuli smo te glasine, ali imamo samopouzdanja i nadam se da ćemo dobro igrati na Camp Nou."

"Najvažnija stvar su tri boda kao i uvijek u Ligi prvaka. Pobijedili smo i prekinuli negativni niz od pet utakmica bez trijumfa, što bi nam trebalo osnažiti samopouzdanje i donijeti mirnoću za sljedeće utakmice", rezonirao je pak nakon utakmice strateg Reala Lopetegui.

Real je trenutno drugi u grupi G Lige prvaka sa šest bodova, koliko ima i vodeća Roma, dok u domaćem prvenstvu drže sedmu poziciju s četiri boda iza Barcelone koja predvodi tablicu.

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Linker
30. travanj 2024 15:35