FRANCK FIFE Afp
JASNA PORUKA

Izjava Kyliana Mbappea uoči spektakla u Ligi prvaka glasno je odjeknula: ‘To neće utjecati na moj izbor‘

‘Da sam svoju budućnost vezao uz LP, bez želje da pokažem poštovanje prema klubu, davno bih otišao‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 08. ožujak 2023. 08:15

Kylian Mbappé jasno je poručio da njegova budućnost u Paris St-Germainu neće biti odlučena ishodom večerašnje uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayern Münchena.

- Da sam svoju budućnost vezao uz Ligu prvaka, bez želje da pokažem poštovanje prema klubu, davno bih otišao. Mislim da ova utakmica neće imati utjecaja na moj izbor. Jako sam sretan što sam ovdje. Ne razmišljam ni o čemu drugom osim o uspjehu PSG-a - rekao je Mbappé.

Francuski napadač, o čijoj se budućnosti u klubu neprestano raspravlja, u nedjelju je postao najbolji strijelac PSG-a svih vremena sa svojim 201. golom za klub – unatoč tome što ima samo 24 godine. S druge strane, francuski su mediji uvjereni da ga samo osvajanje Lige prvaka može ostaviti u Parizu, jer zna se da je njegova velika želja zaigrati za Real Madrid.

Bayern je pak najteži mogući protivnik. Pobijedio u svih sedam utakmica Lige prvaka ove sezone, a u šest od tih sedam utakmica nije primio gol.

PSG će biti jako oslabljen jer nema Neymara i Kimpembea. Kapetan Marquinhos i Nordi Mukiele također su upitni zbog ozljeda.

Linker
19. svibanj 2024 05:13