Arturo Vidal, Marcelo Brozović i Milan Škriniar

 ALEX NICODIM Nurphoto Via Afp
TEŠKA KANONADA

Izljev bijesa u prijenosu uživo: ‘Idioti su me razočarali, najgora utakmica u povijesti Lige prvaka‘

Bivši Rakitićev i Brozovićev suigrač nije štedio nikoga, kritizirao je čak i igru Cityja
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2023. 16:42

Legendarni čileanski veznjak Arturo Vidal kritizirao je utakmicu Lige prvaka između Milana i Newcastlea koja je prije tri dana odigrana na San Siru:

- Oni idioti iz Milana znaju samo trčati, a Newcastle igra odvratno.

Vidal je ovoga tjedna gostovao kao komentator u emisiji ‘Red Gol‘ uživo na platformi Twitch. Tijekom live prijenosa poznati je Čileanac iznio svoja stajališta o svim utakmicama odigranima prvog dana, ne štedeći nikoga.

Kritizirao je i druge klubove, međutim bivšeg nogometaša Juventusa i Intera najviše je frustrirao dvoboj na San Siru:

- Gledao sam najgoru utakmicu u povijesti Lige prvaka, onu između Milana i Newcastlea. Ali ti idioti iz Milana najviše su me razočarali. Imaju sreće jer znaju samo trčati, inače ne bi bili ondje. Ne razumijem ni Newcastle, završe četvrti u Premiershipu, a svejedno igraju odvratno. Moraju se bacati na glavu, pogotovo ako im je to prvi ovosezonski okršaj u Europi. Moraju pokazati nešto više, bijesan sam k‘o vrag.

image

Arturo Vidal i Ivan Rakitić

JOSE BRETON Nurphoto Via Afp

Oštar je bio i prema igri Manchester Cityja unatoč pobjedi nad Crvenom zvezdom:

- Porto-Šahtar je bila sjajna utakmica. City je, s druge strane, bio dosadan kao i uvijek. U dvoboju PSG-a i Borussije svidjelo mi se samo drugo poluvrijeme, ali u prvom sam zaspao - poentirao je proslavljeni Čilenac.

Vidal (36) od prošlog srpnja nosi dres Athletico Paranaensea, kluba za koji je vezan do 31. prosinca 2023. godine. Dosad je za brazilski klub odigrao devet službenih utakmica, no trenutno je izvan stroja zbog ozljede koljena.

Arturo Vidal nikad u karijeri nije osvojio Ligu prvaka. Najbliže tome bio je u sezoni 2014./15. u dresu Juventusa, a na kraju je trofej otišao u Barcelonu.

Sljedećih godina dvaput je stigao do polufinala: s Bayernom 2016. i s Barcelonom 2019.

Linker
05. svibanj 2024 06:55