REUTERS/Stringer
U PETAK ĆE SE ZNATI

JAVIO SE I LUKA MODRIĆ Kapetan Vatrenih komentirao kontroverznu utakmicu iz Madrida, u Realu zabrinuti zbog njegovog stanja uoči trenutka istine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2018. 23:15

Luka Modrić zadobio je neugodan udarac u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka između njegovog Real Madrida i Juventusa.

Marca u tekstu pod naslovom 'Realovi navijači drže fige Luki Modriću' piše kako je hrvatski veznjak nastradao nakon udarca Matuidija sredinom prvog poluvremena i da je ozljeda jedan od razloga zašto nije odigrao na svojoj uobičajenoj razini.

"Efekt udarca mogao se vidjeti na poluvremenu kada je Modrić radio bolne grimase. Modrić je ipak ostao na travnjaku i u drugom poluvremenu iako fizički oslabljen nije mogao nametnuti svoju uobičajenu igru. Na kraju ga je Zidane zamijenio u 75. minuti", piše Marca.

Marca ne navodi koji dio tijela je Modrić ozlijedio, ali piše kako će u petak biti podvrgnut pretragama u trening kompleksu Valdebebas nakon današnjeg slobodnog dana. Svi u Realu nadaju se kako nije riječ o ozljedi ozbiljnije prirode.

Modriću je to inače bila 250. utakmica u dresu Real Madrida zbog čega mu je Florentino Perez u svlačionici uručio prigodan dres.

"Patili smo, ali hvala Bogu da smo u polufinalu. Jako sam sretan što sam odigrao 250 utakmica. Nadam se da ću ovdje biti još nekoliko godina i da ćemo osvojiti još mnoge trofeje jer smo dobra momčad", rekao je Modrić za klupsku web-stranicu Reala.

Linker
25. travanj 2024 16:07