Jamal Musiala

 JOHN MACDOUGALL Afp
TREBA GA ‘VEZATI‘

Jedna od najvećih zvijezda svijeta nakon Dinama ruši rekord i zarađuje bogatstvo? ‘Napravit ćemo sve...‘

Moguće je da će Jamal Musiala novim ugovorom nadmašiti čak i Harryja Kanea
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 12. rujan 2024. 19:18

Glavna tema u njemačkim medijima, kad je riječ o Bayernu, ovih je dana vezana uz možebitno produženje ugovora ofenzivnom veznjaku Jamalu Musiali (21). Ugovor mu vrijedi do ljeta 2026. godine i trenutačno zarađuje oko devet milijuna eura godišnje (bruto), međutim, Bayernov predsjednik, Herbert Hainer najavio je pregovore sa svojom zvijezdom oko produžetka ugovora...

- Učinit ćemo sve kako bismo dugoročno “vezali” Jamala!

Što to “sve” konkretno znači? U medijima se odmah postavio upit je li Bayern spreman svom najvećem napadačkom dragulju ponuditi rekordnu plaću? Najplaćeniji Bayernov nogometaš je Englez Harry Kane (31), koji zarađuje oko 25 milijuna eura godišnje (bruto). Nikad prije ni jedan Bayerrnov igrač nije bio toliko plaćen i sad se postavlja pitanje hoće li klupski čelnici ponuditi Musiali veću plaću od Kaneove?

Jer, sigurno će se uskoro (po)javiti neki bogati klub koji će Musiali ponuditi približno bogati ugovor, stoga Hainer želi što prije produžiti ugovornu obvezu sa svojim igračem, u koju bi zacijelo bila instalirana i možebitna odšteta u stotinama milijuna eura...

- Jamal bi, bude li sreće, mogao postati naš drugi Thomas Müller, mogao bi dugi niz godina igrati u Bayernu - dodao je Hainer.

Njemački mediji špekuliraju da bi pregovori Bayerna s Musialom trebali uskoro početi. Nagađa se da bi tijekom ove jeseni trebalo biti jasno koliko je Bayern spreman duboko zavući ruku u blagajnu u pokušaju da ostvari želju i zadrži Musialu kao svoj zaštitni znak u dolazećem razdoblju.

Linker
13. rujan 2024 18:35