Luis Enrique

 FRANCK FIFE Afp
BTI ĆE JOŠ JAČI?

Jedva prošli u Ligi prvaka, sada prijete cijeloj Europi: ‘Stiglo nam je 11 novih igrača, nitko neće htjeti igrati protiv nas!‘

‘Jako sam sretan jer smo kroz šest utakmica pokazali jasnu ideju‘
Piše: SNObjavljeno: 15. prosinac 2023. 07:48

PSG se jedva provukao u nokaut fazu Lige prvaka. U zadnjem kolu su odigrali 1:1 s Borussijom Dortmund i tako kao nakon turbulentne skupine i promjenjivih igara u Europi ipak prošli dalje kao drugi u skupini s osam osvojenih bodova koliko ih je skupo i trećeplasirani Milan.

Prva u skupini bila je Borussija koja je na kraju osvojila 11 bodova, dok je zadnji bio Newcastle sa osvojenih pet bodova. PSG je u skupini smrti slovio za jednog od favorita, a na kraju su kroz ušicu igle prošli u nokaut fazu Lige prvaka. Usprkos neuvjerljivom prolasku skupine, Luis Enrique je sretan s odrađenim poslom i vjeruje kako će njegova ekipa u veljači biti puno jača i da neće biti lak protivnik bilo kome u Europi.

- Jako sam sretan jer smo kroz šest utakmica pokazali jasnu ideju. Uvijek smo napadali i stvarali više šansi od naših protivnika - rekao je Enrique pa dodao:

- Ovog ljeta smo doveli 11 novih igrača, novi stožer, a imamo i novi kampus. Sve je novo. Nemam apsolutno nikakve dvojbe da ćemo u veljači biti puno jači. Niti jedna od ekipa koja je završila skupinu na prvom mjestu neće htjeti igrati protiv nas. Pitajte ih - zaključio je trener PSG-a u razgovoru za francuske medije.

image

Luis Enrique

FRANCK FIFE Afp

Linker
30. travanj 2024 06:38