INA FASSBENDER
RIJEČ TRENERA

Jedva se spasio poraza, ali Zinedine Zidane je zadovoljan: ‘Znam da ćemo s ovakvom igrom proći dalje‘

Sin negdašnjeg Zidaneovog suigrača u reprezentaciji, Liliana, jučer je skoro bio krvnik Kraljevskog kluba
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2020. 08:26

Liga prvaka više nije natjecanje u kojem Zinedine Zidane ima razloga za zadovoljstvo. Prethodnu sezonu završio je natjecanje već u osmini finala, bolji je bio Manchester City, a u novoj sezoni Real je nakon dva kola posljednji u skupini i ima samo jedan bod do kojeg je došao u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Nakon što su šokantno izgubili doma od Šahtara, jučer su stigli u Mönchengladbach kako bi nadoknadili te bodove. Međutim, Marcus Thuram, sin negdašnjeg Zidaneovog suigrača u reprezentaciji, Liliana, jučer je skoro bio krvnik Kraljevskog kluba.

Ovaj, 23-godišnjak zabio je dva pogotka, oba nakon što mu je asistirao sunarodnjak Plea. Zidane je opet utakmicu počeo bez Modrića i nakon što je njega i Hazarda uveo u 70. minuti, Real je počeo igrati i na koncu ipak izbjeći četvrti poraz u nizu u ovom natjecanju.

image
INA FASSBENDER

- Nismo očekivali ovakvu dramu, ali dečki su dobro reagirali. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, ali smo primili gol iz njihove prve prilike. Preokret samo pokazuje karakter ove momčadi. Uvijek želimo pobijediti i nismo zadovoljni remijem - rekao je Zidane nakon utakmice i dodao:

- Znamo da ćemo s ovakvom igrom proći dalje. Ono što igraći pokazuju na terenu je jako dobro i važno je da se bore do samog kraja. Za sve nas će ovo biti jedna teška sezona, ali danas moramo biti ponosni - zaključio je Zidan.

Linker
20. travanj 2024 00:20