Bernardo Silva

 OLI SCARFF Afp
GRAĐANI PREGAZILI KRALJEVE

Junak Cityja u euforiji: ‘Prekrasna noć, opet smo u finalu i idemo pobjediti, malen sam, ali dobar u glavi!‘

Bernardo Silva je u visoku pobjedu na Etihadu ugradio svoja dva gola
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2023. 23:27

Manchester City je s 4:0 na Etihadu pobijedio Real Madrid i tako se s ukupnih 5:1 plasirao u finale Lige prvaka. Junak engleskog sastava bio je Bernardo Silva koji je u visoku pobjedu ugradio svoja dva pogotka.

- Prekrasna noć. Znali smo da će biti teško, ali pobijediti 4:0 je predivno. Ponovno smo u finalu i nadam se da ovaj put možemo pobijediti. Htjeli smo jurnuti protiv Reala jer oni su jaki, čak i kad smo vodili 2:0, mogli su nam zabiti, ali bili smo ustrajni, igrali strasno i organizirano. Jako sam sretan zbog ovakve izvedbe - rekao je Bernardo Silva za BT Sport pa dodao:

- Moja igra u prvoj utakmici nije bila onakva kakvu sam želio i pokušao sam to nadoknaditi. Nisam se dobro osjećao nakon prve utakmice i morao sam bolje zbog svojih suigrača i navijača. Dobar sam u svojoj glavi, malen sam, ali dobar u glavi! - poručio je Silva.

Dani Carvajal je priznao da je City bio bolja ekipa.

- City je bio bolji, puno bolji od nas. Bili su superiorni, a mi smo prerano odustali. Nakon poluvremena smo imali odlične trenutke. Radit ćemo na tome da i iduće godine dođemo ovdje. Znali smo da je City vrlo jak kod kuće. Nakon prve utakmice u Madridu smo mislili da možemo igrati bolje. Imamo dosta mladih igrača koji će napraviti velike stvari - rekao je utučeni Carvajal.

Linker
28. travanj 2024 06:05