REUTERS
'OVO NIJE KONAČAN REZULTAT'

JUNAK REALA SPUSTIO RAZGALJENI MADRID 'NA ZEMLJU' 'Ovo vodstvo nije dovoljno za prolaz u četvrfinale Lige prvaka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2017. 00:33

Real je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka s 3:1 srušio Napoli, a junak prekrasne nogometne večeri u Madridu bio je brazilski defenzivni veznjak Casemiro.

Iako su i Karim Benzema i Toni Kroos zabili jako lijepe golove u 19. i 49. minuti te kreirali preokret nakon vodstva Napolija, pravu euforiju izazvao je brazilski veznjak golčinom iz voleja u 53. minuti.

"Pa to je nešto što stalno vježbam i pokušavam. Pogotovo zato što ne idem često u napad pa moram dobro iskoristiti te izlaske", rekao je 24-godišnji Brazilac i zaustavio prevelike izljeve euforije uoči uzvratne utakmice koja je na rasporedu za dva tjedna.


Casemiro fantastic goal vs Napoli 3-1

"Znali smo da će biti teško jer Napoli je zaista odlična momčad. Jako je važno da smo napravili ovaj preokret protiv tako jake ekipe, a ovo vodstvo nije dovoljno za prolaz u četvrtfinale. Oni su pokazali koliko su opasni", rekao je Casemiro, koji kao da je čuo misli trenera Reala Zinedinea Zidanea.

''Šteta je što smo primili pogodak na početku, a tako smo dobro otvorili utakmicu. Srećom, uspjeli smo se brzo vratiti i na kraju slaviti. Bili smo bolja momčad na terenu i ovo je logičan rezultat. Ali, ovo je i dalje 50-50 i otvoreno će biti u uzvratu. Ovih 3:1 je dobar rezultat, ali ne i konačan'', kazao je nakon utakmice glavni strateg Madriđana.

Zidane je također nahvalio sve svoje igrače, a pogotovo Karima Benzemu.

''Pokazao je da je mentalno vrlo jak u kritičnim trenucima. Odgovorio je na sve kritike na fantastičan način. Čak i da nije postigao pogodak, bio je opasnost po protivnička vrata tijekom čitave utakmice.''

Linker
30. travanj 2024 10:15