GLYN KIRK Afp
FANTASTIČNA GESTA

Kakav gospodin! Ovaj potez Luke Modrića nakon ispadanja o njemu govori sve, pogledajte što je napravio

Čim je talijanski sudac Orsato dao znak za kraj utakmice u Londonu, Modrić je pošao...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2021. 08:54

Bilo je zanimljivo čuti prve reakcije igrača Chelseaja i madridskog Reala nakon posljednjeg zvižduka talijanskog suca Danielea Orsata kojim je označen kraj uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka. Londonski je klub ostvario plasman u svoje treće finale Lige prvaka u klupskoj povijesti, nakon što je na svom Stamford Bridgeu s 2:0 pobijedio momčad Zinedinea Zidanea.

Dominirao je engleski sastav kroz oba polufinala, a mikrofoni uz teren otkrili su i prve dojmove. Posebno je upadljiv bio prvi potez kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića. Otišao je do strijelca i ponajboljeg domaćeg igrača Masona Mounta i mladom asu Chelseaja poželio puno sreće u finalu.

Baš je Mount u flash-izjavi nakon utakmice raspirio vatre. Naime, osvrnuo se na rečenicu Tonija Kroosa, veznjaka Reala uoči uzvrata. Kroos je kazao kako mu niti jedan igrač Chelseaja ne oduzima san, drugim riječima, da nije previše zaokupiran protivničkim igračima kao pojedincima.

- Nadam se da sada zaista neće spavati radi nas. Pokazali smo koliko smo snažni kada smo zajedno - kroz smijeh je rekao Mount u mix-zoni Stamford Bridgea.

Zanimljivo, Mount je ranije kroz početak svoje karijere govorio da su mu upravo Modrićevi video-zapisi s utakmica pomogli u njegovom razvoju, a naš Luka toga se očito sjetio i pošao odmah čestitati mladom Englezu...

Linker
23. travanj 2024 13:24