FERENC ISZA Afp
REAKCIJA SVLAČIONICA

Kapetan Liverpoola zadovoljan obavljenim poslom, ali upozorava: ‘Došli smo tek na pola puta‘

‘Bila je ovo važna utakmica za nas i sretni smo s našom predstavom. Bilo je važno zabiti‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2021. 23:21

U prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka nogometaši Liverpoola su u Budimpešti pobijedili RB Leipzig s 2-0 (0-0) i stekli veliku prednost pred uzvrat na Anfieldu 10. ožujka.

Dvoboj se igrao na neutralnome terenu u Budimpešti zbog restrikcija pri ulasku u Njemačku, a Liverpool je pobijedio zahvaljujući velikim pogreškama obrane Leipziga. Engleski prvak je pokazao najbolju predstavu u zadnjih mjesec dana, kada ga je serija ozljeda i loša forma bacila u niz poraza u Premierligi.

image
FERENC ISZA Afp

- Bila je ovo važna utakmica za nas i sretni smo s našom predstavom. Bilo je važno zabiti, ali i sačuvati mrežu praznom. Mislim da smo dobro pritiskali protivika od samog početka, pa sve do kraja i bili prilično opasni prema naprijed. Dobra predstava, ali tek smo na pola puta, rekao je kapetan Henderson nakon susreta, pa nastavio:

- Volio bih da smo zabili i više nakon toliko prilika, ali nema veze, ovo što smo zabili bio je plod našeg truda i zalaganja. Moramo biti zadovoljni i s ovim jer Leipzig je jako dobra momčad.

Linker
06. svibanj 2024 13:45