AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
OTVORIO DUŠU

Kapetan Reala: Nisam ni ubojica, ni kriminalac! A ludi smo ako ćemo to raditi Luki Modriću

Nacho je nakon pobjede Reala u Napulju priznao da je iza njega nekoliko teških dana
Piše: SNObjavljeno: 04. listopad 2023. 07:42

Kapetan Real Madrida Nacho Fernández bio je jedna od glavnih tema tijekom jučerašnjeg dana. Osim što je u utorak sudjelovao u kontroverznoj situaciji koja je rezultirala jedanaestercem za Napoli, uoči okršaja u Ligi prvaka saznao je i kako ga je Disciplinska komisija La lige odlučila kazniti s tri utakmice suspenzije (propušta El Clasico) nakon što je u prošlom kolu zaradio izravan crveni karton zbog brutalnog prekršaja na igraču Girone Cristianu Portuu kojeg su na nosilima iznijeli s terena, a potom i odveli u bolnicu.

Nacho je nakon pobjede Reala u Napulju (2:3) priznao da je iza njega nekoliko teških dana, da nije želio izgubiti fokus, te da je čekao završetak ove utakmice kako bi komentirao događaj iz La Lige.

- Smatram se velikim profesionalcem i moji suparnici to znaju. Priznajem pogrešku i ispričao sam se zbog nje. Jedino mi je stalo do toga da je Portu dobro. Ne smatram se ni kriminalcem ni ubojicom. Smatram se velikim profesionalcem, a jedini kojem sam se morao ispričati je Portu. To sam napravio i sada sam miran - reći će Nacho usput priznavši da je ljut i tužan zbog izrečene kazne.

image
JOSEP LAGO Afp

- Teški su dani iza mene, ali cijenim što mi se ukazala prilika da pričam s Portuom i drago mi je da je dobro. Oko njega sam se najviše brinuo.

Tema je bila i utakmica, odnosno jedanaesterac koji je dosuđen nakon što se u šesnaestercu Reala lopta odbila u njegovu ruku.

- Rekli su mi da je jedanaesterac malo dvojben, ali važno je da smo pobijedili. Bacio sam se na pod i ne mogu sad reći je li me lopta pogodila u ruku zbog odbijanca ili zbog položaja u kojem sam je držao.

Spomenuo je Nacho i Luku Modrića koji je zaigrao u posljednjih pola sata te oduševio Carla Ancelottija i suigrače.

- Ako ćemo otpisivati Luku nakon jedne utakmice, onda smo ludi. On nam je vrlo važan - jasno je poručio Nacho.

image

Luka Modrić i Nacho Fernandez

AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Linker
17. svibanj 2024 08:51