Reuters/Carl Recine
'SHVATIO JE, ALI PREKASNO...'

KLOPP JE BURNO REAGIRAO NAKON POGREŠKE LOVRENA, ALI JE STAO U NJEGOVU OBRANU Legenda Chelseaja oštro kritizirala hrvatskog stopera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2018. 11:13

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp stao je u obranu hrvatskog stopera Dejana Lovrena nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Rome, iako je burno reagirao nakon što su Redsi primili prvi gol.

Iako je Liverpool slavio s više nego uvjerljivih 5:2, Lovren je krivo procijenio let lopte i dodavanje Radje Naiggolana kod prvog gola Rome u 81. minuti. Lopta ga je preletjela, a Džeko je ostao sam i zabio za 5:1.

"Dečki su odigrali vrhunski veći dio utakmice, pa čak i u trenucima kada smo primili golove. Dejan je odigrao vrhunski, a tu je loptu krivo procijenio. Ne bi to bio problem da je bek bio na pravoj poziciji. Mi smo napravili jednu pogrešku, jednu sudac i zato smo primili dva gola. Pa Mats Hummels je radio i veće pogreške, a riječ je o stoperu svjetske klase", rekao je Klopp nakon susreta.

Lovrena je kritizirao Frank Lampard, legendarni bivši kapetan Chelseaja, a današnji stručni sukomentator.

"Za mene je to loša obrana Lovrena. Mislim, shvatio je da je u problemu, ali prekasno. Morao je ranije potrčati unatrag, a ne trčati unatraške. Trebao se okrenuti i potrćati, a nije to napravio. Edin Džeko se sjajno kretao, imao je odličan tajming. Lovren je mogao otežati Džeki, ali nije. S druge strane, dodavanje je bilo sjajno. To je Liga prvaka, jedna pogreška na ovoj razini mijenja utakmicu", zaključio je Lampard.

Linker
02. svibanj 2024 02:10