OZAN KOSE Afp
VEČER ZA ZABORAV

Koštao je United 50 milijuna eura i tonu živaca: ‘Ljudi vjerojatno misle - pucaj samo, ulazi sigurno‘

‘Velika je šteta što se ovo događa jer on posljednjih nekoliko tjedana izgleda prilično dobro‘
Piše: SNObjavljeno: 29. studeni 2023. 23:47

Manchester United je u četvrtak odigrao 3:3 protiv Galatasaraya u Istanbulu, prolaz u iduću fazu Lige prvaka sada je pod velikim upitnikom, a velike zasluge za takav scenarij pripadaju vrataru ‘crvenih vragova‘ Andreu Onani koji je primio dva zaista bizarna pogotka.

Naime, Kamerunac koji je ovog ljeta doveden na Old Trafford za 50 milijuna eura još uvijek nije opravdao uloženo, a njegove patnje između vratnica dobile su svoj nastavak u sudaru protiv turske momčadi.

Kamerunac je u Istanbulu protiv Galatasaraya imao večer za zaborav. Marokanac Hakim Ziyech mu je zabio dva pogotka iz slobodnih udaraca i po mišljenju mnogih na Otoku, Onana je taj koji će možda koštati United prolaska u nokaut fazu natjecanja.

United je ove sezone već primio čak 14 pogodaka u Ligi prvaka, više nego bilo koja enegleska momčad u povijesti ovog natjecanja.

SAŽETKE S UTAKMICE GALATASARAY - MAN. UNITED POGLEDAJTE OVDJE

Nakon utakmice na predstavu Onane osvrnuo se i legendarni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes.

- Velika je šteta što se ovo događa jer on posljednjih nekoliko tjedana izgleda prilično dobro. Pati u Ligi prvaka i vjerojatno mu nedostaje koncentracije u ovakvim utakmicama. Protivnici vjerojatno misle, u redu, pucat ćemo jer on izgleda kao da će svaki put primiti gol.

Linker
03. svibanj 2024 05:02