JOE KLAMAR Afp
‘SVI GOVORE ISTO‘

Kovačić oduševio suigrača: ‘Nisam mogao vjerovati!‘ Vatreni objasnio zašto je ovo za njega bio poseban pogodak

Hrvatski reprezentativac protiv Salzburga je postigao jedan od najljepših pogodaka u svojoj karijeri
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2022. 08:15

Mateo Kovačić postigao je u utorak navečer svoj peti pogodak u dresu Chelseaja i tako pomogao svojoj momčadi da pobjedom na gostovanju kod RB Salzburga (1:2) osigura osminu finala Lige prvaka i prvo mjesto u skupini E, istoj onoj u kojoj se nalazi zagrebački Dinamo.

- Znali smo da će krenuti jako u drugom poluvremenu, napravili smo malu pogrešku, primili pogodak, no dobro smo reagirali i zabili za naš drugi, komentirao je Kovačić nakon utakmicE.

Novinarka BT Sporta potom je istaknula kako Mateo, koji je bio strijelac prvog pogotka na utakmici, ne zabija često, ali kad zabije da se obično radi o spektakularnom golu.

- Svi govore isto. Da ne postižem puno pogodaka. No, ovaj je bio lijep. Važnije od toga tko je strijelac je pobjeda momčadi, odgovorio je na to Vatreni.

- Bio je to sjajan pogodak. Iskreno, nisam mogao vjerovati, komentirao je na to Kovačićev suigrač Conor Gallagher.

>>> POGODAK MATEA KOVAČIĆA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Je li ovo bio tvoj najbolji ovosezonski nastup u dresu Chelseaja?

- Ne znam. Teško je reći, ali, kao što sam rekao, najvažnija su tri boda. Cijela je momčad dobro odigrala i sad se trebamo fokusirati na iduću utakmicu.

Kakav je osjećaj bio postići takav pogodak u državi u kojoj si rođen? - bilo je iduće pitanje.

- Lijepo je zabiti ovdje gdje sam rođen. Bili su tu moji roditelji i prijatelji. Lijepo je zabiti na ovoj lokaciji i jako sam sretan zbog toga, rekao je Kovačić koji je, podsjetimo, rođen u austrijskom Linzu.

Linker
27. srpanj 2024 02:12