Maja Zlatevska / CROPIX
HOĆE LI SE PROMIJENITI?

KRANJČAR JE VEĆ SILNO LJUTIT 'Kod gola je dizao ruke, tražio ofsajd, a igrač mu je zabio gol!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. srpanj 2016. 10:04

Ako je netko naljutio Kranjčara, ili barem neugodno iznenadio u Skoplju, onda je to Junior Fernandes. Nama koji ga gledamo već tri godine i znamo kroz što je prolazio Zoran Mamić da bi od Čileanca izvukao maksimum, nije to ništa novo, ali Cico to nije očekivao. Toliko nonšalancije u jednoj utakmici, previše.

- On je u Sloveniji bio odličan, napravio iskorak, a onda u jednoj natjecateljskoj utakmici, gdje postoji dodatan motiv, dodatna važnost, on odigrao toliko neodgovorno. Vidjeli ste i kod gola kako je dizao ruke, tražeći zaleđe, on je stao, igrač zabio gol. A zaleđa nigdje. Da smo imali visinu kod prekida, igrače koji se mogu bolje suprotstaviti njihovim visokim igračima, sigurno bih ga ranije izvadio - priznao je Kranjčar, koji je svjestan da umjesto Juniora i nema previše alternacija.

- Ma, ne kritiziram ja njega zato da bih ga maknuo, nego zato da bih ga probudio. Reći ću ja to sve i njemu, razgovarat ću s njim, mora drugačije reagirati, ovo nije bilo dobro. On je pokazao da može bolje, puno bolje, to je ono što je činjenica i želim od njega to dobiti - kazao je Cico.

Da, bit će tu, očito, problema. Fernandes se nije promijenio odlaskom Mamića. Hoće li i koliko dugo Kranjčar trpjeti te njegove dječačke mijene?

Linker
30. travanj 2024 20:28