Frank Lampard

 DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Dave Shopland/shutterstock Editorial/profimedia
NASTAVAK DEPRESIJE

Lampard najgori u povijesti Chelseaja, već ga tjeraju iz kluba. ‘Eksperiment s njim je propao čim je započeo‘

Engleski mediji kritični su prema 44-godišnjem treneru koji je upisao četiri poraza u nizu
Piše: SNObjavljeno: 19. travanj 2023. 05:01

Frank Lampard neće dobro pamtiti početak svoje druge epizode na klupi Chelseaja. U prve četiri utakmice on je upisao četiri poraza te je tako ušao u negativnu povijesti kluba. Nikada se u 118-godišnjoj povijesti Chelseaja nije dogodilo da novi trener izgubi prve četiri utakmice na klupi.

Lampard je debitirao u porazu kod Wolverhamptona (0:1), a slijedilo je gostovanje u Madridu s kojeg se vratio s rezultatom 0:2. Izgubio je u domaćem prvenstvu od Brightona na Stamford Bridgeu (1:2), a novi domaći poraz došao je u uzvratnoj utakmici protiv ‘Kraljevskog kluba‘ (0:2).

Iako je stanje u Chelseaju loše u cijeloj sezoni, Lampard je već treći trener, engleski mediji nemaju kredita za 44-godišnjeg trenera.

"Eksperiment s Lampardom propao je gotovo čim je započeo i Chelsea izgleda potpuno bez kormilara", naslov je u komentaru utakmice protiv Reala na Daily Mailu.

"Ovaj poraz uvelike označava kraj drugog izdanja velikog eksperimenta s Lampardom. Vraćen je da pokuša srediti svlačionicu Chelseaja te da postigne neke rezultate, ali ta je misija već gotova. Četiri utakmice, četiri poraza i jedan postignuti gol. Nije se dogodilo čudo u Europi, a nema naznaka ni da će se dogoditi u Premier League", stoji u tekstu na Daily Mailu.

Linker
03. svibanj 2024 12:17