Trent Alexander-Arnold

 PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ŠTO ĆE NAPRAVITI KLOPP?

Legenda Liverpoola napala zvijezdu kluba: ‘Bio je čudesan, ali sad šeće terenom. Treba mu pomoć‘

‘Njegova kvaliteta može ga izvući iz rupe, ali ako se ovo nastavi sljedeće sezone...‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. ožujak 2023. 08:15

Jamie Carragher žestoko je kritizirao Trenta Alexander-Arnolda zbog njegove obrane u srazu Liverpoola protiv Real Madrida. Legenda Anfielda izjavila je da Alexander-Arnold treba "pomoć", s obzirom na igre koje pruža. Carragher je istaknuo koji su problemi s ovim 24-godišnjakom i što bi Jürgen Klopp mogao poduzeti.

- Trent Alexander-Arnold protiv Viniciusa Jr., lopta je u središtu igrališta u opasnoj poziciji, a on ni ne gleda loptu. Trent samo hoda. Nedostatak intenziteta evidentan. Ne bih rekao ni da se to događa povremeno. Rekao bih da je puno puta viđeno i da je to vrlo zabrinjavajuće. Ne samo za Liverpool kao momčad, već i za njega - poručuje Carragher.

image

Karim Benzema i Trent Alexander-Arnold

PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

- Problem koji imaju je taj što nisu imali pravu konkurenciju za Trent Alexander-Arnolda, a jedan od razloga je to što je bio tako dobar kad je igrao svoj najbolji nogomet. Liverpool je u trenutku kada mora kupiti desnog beka. Sada, to je odluka Jürgena Kloppa o tome koliko je taj desni bek dobar i koliko košta. Ali tom momku treba ozbiljna konkurencija, jer igra već pet godina na vrhunskoj razini, iz tjedna u tjedan, bez odmora i sve je osvojio. Urađeno fantastično. Osvojio je više nego što sam ikada mogao sanjati i tako sam ponosan na njega. Ali treba mu pomoć - dodao je.

Carragher ne dvoji oko svog stava.

- Njegova kvaliteta može ga izvući iz rupe, ali ako se ovo nastavi sljedeće sezone, doći će do toga da će njegovi vlastiti navijači tražiti da ga se odbaci.

Ulaganje u desnog beka nije Kloppov fokus, jer treba dovesti nekoliko veznjaka, te pokojeg ofenzivca i stopera. Vidjet ćemo kako će to utjecati na izvedbe zvijezde plaćene velikih 180 tisuća funti tjedno...

Linker
19. travanj 2024 22:16