Luka Modrić

 Sopa Images/sipa Press/profimedia
OBOŽAVA LUKU

Legenda oduševila komentarom: ‘Gledam Modrića i Kroosa, to što rade tjera me da si oblizujem usne‘

Izvanredni potezi najboljeg veznog tandema svijeta ostavili su ga bez riječi
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 18. travanj 2023. 23:47

Luka Modrić stigao je u novo polufinale Lige prvaka, dva koraka potrebna su mu do šeste titule najprestižnijeg klupskog natjecanja. Njegov Real Madrid dvaput je po 2:0 nadigrao Chelsea i Matea Kovačića u svojevrsnoj reprizi iz prošle sezone. A uoči samog početka, Rio Ferdinand nije se mogao nadiviti kombinatorici Modrića i omiljenog mu suigrača Tonija Kroosa.

- Gledam Modrića i Kroosa na zagrijavanju. Dodavanja koja me izvode tjeraju me da si oblizujem usne - provalio je legendarni branič Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske, a simpatičnu izjavu brzo su prenijeli vodeći mediji.

Inače, Rio Ferdinand veliki je ljubitelj našeg kapetana. Nedavno je kazao da na Modrića gleda kao na jednog od najboljih veznjaka svijeta, a stavio ga je u isti ešalon sa samim velikanima središnjeg dijela terena Xavijem i Andresom Iniestom.

Modrić je ponovno odigrao odličnu utakmicu i opravdao povjerenje Carla Ancelottija u velikim susretima. Ubilježio je nekoliko pogrešnih dodavanja početkom susreta, no kada se ustabilio praktički je igrao nepogrešivo. Točnost dodavanja na kraju mu približno iznosi 90 posto, a u drugom poluvremenu priredio je praktički stopostotnu šansu za Viniciusa, no Brazilac nije uspio zahvatiti loptu u naletu, stoga je i uskratio Modrića za asistenciju.

Linker
16. travanj 2024 14:52