Lionel Messi se prešetavao terenom u susretu s Manchester Cityjem

 OLI SCARFF Afp
NIKOGA NIJE ODUŠEVIO

Legenda ‘razmontirala‘ Lionela Messija zbog igre protiv Cityja: ‘Pa kako ga nije sram šetati terenom?‘

Argentinski čarobnjak u zadnje vrijeme igra sve lošije, a to je primijetio i legendarni Nizozemac
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2021. 17:39

Manchester City je s 2:1 pobijedio PSG u utakmici petog kola Lige prvaka. Francuzi su poveli u 50. minuti golom Mbappea, a City preokrenuo pogocima Sterlinga i Jesusa u 63. i 76. minuti.

Iako nije sramota izgubiti od Cityja, PSG je jedan od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka. Tu su svrstani zbog niza velikih igrača koje imaju, a koje predvodi jedan od najboljih svih vremena Lionel Messi. Ipak, PSG je svojom igrom daleko od najboljih ekipa na svijetu, a to je ponajviše tako zbog nezalaganja u kojem također prednjači Messi.

Messijevo prešetavanje po terenu i nemoć PSG-a su komentirali mnogi, a oštro ih je oprao legendarni nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart koji je istaknuo kako nije sretan s takvim raspletom.

"Zaista me to žalosti. To je pitanje želje. Messi izgleda slabo ako ne zabije i ne asistira. Ovu je utakmicu odigrao jako loše. Kada vidite Ronalda, vidite da se on bori i želi odvesti ekipu na viši nivo. Messi se šeće terenom i pitam se kako ga nije sram? Počinjem se i nervirati zbog toga. On je igrač kakav se više neće roditi... Sve je počelo kod Koemana, kao da mu se više ne da igrati...", rekao je Van der Vaart.

Linker
19. travanj 2024 14:39