JONATHAN NACKSTRAND Afp
IZJAVA ZA ENGLESKE MEDIJE

Legendarni Paul Scholes jasno dao do znanja što misli o treneru Uniteda, pa označio glavnog krivca za poraz

Iza Crvenih vragova četiri su utakmice u kojima su samo jednom upisali pobjedu
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2023. 23:49

Apsolutno najuzbudljiviji susret 4. kola Lige prvaka na kultnom su Parkenu odigrali Manchester United i Kopenhagen. U utakmici koja se igrala više od 110 minuta svjedočili smo čak sedam golova u trileru u kojemu je domaćin na kraju slavio 4:3.

Iza Crvenih vragova četiri su utakmice u kojima su samo jednom upisali pobjedu, a ovo je bio treći poraz. Trener Manchester Uniteda Erik ten Hag pod ozbiljnim je kritikama i sve je veći broj navijača koji razmišljaju kako bi Nizozemac uskoro mogao postati bivši. Međutim, bivši nogometaš Manchester Uniteda i kultni engleski reprezentativac Paul Scholes u izjavi je za TNT Sports stao uz trenera.

- Znam da je United već davao otkaze, ali mislim da si ne mogu priuštiti da to nastave raditi. Ten Hag večeras nije imao sreće, ali United se dobro borio. Nedostajalo im je malo vodstva. Nije lako igrati u gostima u Europi - rekao je Scholes koji je jednog igrača ipak označio kao tragičara:

- Diogo Dalot nije znao gdje je njegov igrač i to je koštalo Manchester United bodova - podvukao je Scholesa aludirajući na četvrti, odlučujući pogodak, Kopenhagena kad je u 87. minuti Roony Bardghji ostao nečuvan i poentirao za konačnih 4:3.

Linker
22. travanj 2024 16:22