NIGEL KEENE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nigel Keene/prosports/Shutterstock Editorial/Profimedia
INCIDENT POD POVEĆALOM

‘Ljubomorni Savić čekao je na osvetu 10 godina, pa pribjegao nasilju. Ali Grealish i društvo neće zamjeriti‘

U engleskim medijima i dalje se piše o incidentu u utakmici između Atletica i Manchester Cityja u LP
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2022. 11:03

Riječ je o incidentu do kojeg je došlo u samoj završnici susreta, a centralna ličnost koja je zakuhala sve bio je Stefan Savić. Crnogorski stoper prvo je vukao Phila Fodena po travnjaku, potom udario glavom u glavu Raheema Sterlinga, pa povukao Jacka Grealisha za kosu. Tu se situacija nije smirila neko je Savić nastavio verbalni sukob u tunelu, te je intervenirati morala i policija.

Riječ je o istom Saviću koji je sezonu 2011/12 proveo upravo u redovima 'Građana' i osvojio naslov engleskog prvaka. Međutim tadašnji menadžer Roberto Mancini odlučio ga je prodati nakon serije pogrešaka.

"Nije potrebno biti genijalac da bi shvatili da je Savić imao ekstra motiv za pobjedu protiv Cityja nakon te jedne sezone pod Mancijjem", piše novinar Daily Maila Joe Ridge.

"Radi se o ljubomori", komentirao je incident sa Grealishom Savićev bivši suigrač Joleon Lescott za BT Sport, dok je Rio Ferdinand dodao u šali:

"Možda je razlog bio njegov ugovor s Guccijem. Smeta li ga duljina njegove kose? Ne znam, ali nešto se dogodilo. Možda ljubomora na 100 milijunu odštetu plaćenu za njega, možda se pita zašto to nisam ja."

"Savić je čekao na svoju osvetu Manchester Cityju 10 godina. Na njegovu nesreću nije se mogao upisati na listu strijelca, pa se okrenuo nasilju. Ali Grealisha i društvo neće previše smetati", zaključuje Daily Mail.

Linker
06. svibanj 2024 18:53